Ekspert på antibakteriel bordplade -- yeyang kvartssten bordplade

17-08-2022

Kvartsbordplader kan i høj grad beskytte os mod virussen. Udover det skal vi også være opmærksomme på hygiejnen i vores hjem. Når sommeren kommer, vil væksten af ​​bakterier accelerere. 

quartz stone countertop

yeyang kvarts stenbordplade - din antibakterielle bordpladeekspert


Mikrober og bakterier foretrækker køkkenet, hvor du spiser og tilbereder mad. Og en række bakterierelaterede aktiviteter kan forekomme på din bordplade. Derfor er det ret vigtigt at holde hygiejnen i dit køkken.


Så hvordan holder man køkkenet rent og hygiejnisk?


Vi introducerer dig til yeyangkvarts bordplade, årsagerne og fordelene er som følger:


Vi er stolte af at kunne sige, at denne form for bordplade har en ikke-porøs overflade, hvilket betyder, at snavs og støv ikke gemmer sig nogen steder. Når de først dukker op, er de nemme at finde, og du skal bare udslette dem.


Desuden absorberer vores produkter næsten ikke vand (absorptionshastigheden er ca. 0,03%). De unddrager sig de fleste bakterier. Hvis hjemmebordpladen er let at suge vand, og der er mange huller og huller på overfladen, er det nemt at fremavle behandlingsbakterier, når pletterne ikke bliver renset i tide.


Vi kan også konstatere, at kvartsbordpladen er rig på antibakterielle faktorer, der forhindrer bakterier i at samle sig og vokse. På denne måde er det ikke kun godt for menneskers sundhed, men forskønner også udseendet af bordpladen. 


Sidst, men ikke mindst, er den nem at skrubbe og vaske, og frigør ganske dine hænder. Da materialet gennemgår en proces med en højtemperaturovn, sikrer det, at kvartspladen når en høj hårdhed, let for dig at vaske.

quartz stone countertop

yeyang kvartssten bordplade - din anti-bakterie bordplade ekspert


Frem for alt hjælper kvartsbordpladen dit hjem til at blive renere og mere hygiejnisk. Du kan være mere tryg ved hygiejnen i din familie, især for dem, der har børn. Endelig øger den kunstneriske sans og antibakterielle træk ved bordpladen i yeyang kvartssten i høj grad dit livs levestandard.


Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende os en forespørgsel, og vi er her for at hjælpe dig.


Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)

Fortrolighedspolitik